Edustars: nieuwe webshop, vertrouwd adres

Gefeliciteerd! Je hebt als één van de eersten Edustars gevonden. Een nieuwe webshop voor leerkrachten van groep 3 t/m 8 in het basisonderwijs. Tenminste, dat is de doelgroep waar wij op ons richten. Maar iedereen is welkom: De bieb, de naschoolse opvang, het cultureel centrum, de NME-club of wie een educatief cadeautje zoekt voor thuis. We bieden een klein maar groeiend assortiment met onderwijsmaterialen waarmee elke leerkracht direct aan de slag kan!

Nieuw, maar nu al een vertrouwd adres? Inderdaad. Al tien jaar werken wij samen aan allerlei educatieve projecten. Zo begonnen we 2 jaar geleden met een webshop speciaal voor kleuterleerkrachten onder de naam Credu.nl. Al heel veel scholen hebben deze webshop gevonden en zijn enthousiast over de materialen en de manier waarop de bestellingen afgehandeld worden. Met een dikke vette 9 van onze klanten durfden we het wel aan om voorzichtig te gaan starten met een nieuwe webshop. Dit keer dus voor een iets oudere doelgroep, namelijk kinderen van 6 t/m 12 jaar. Maar met dezelfde insteek: materialen vinden waarmee je op allerlei manieren kunt oefenen, experimenteren, spelen en ontdekken.

Onze achtergrond? Samen zijn we goed voor 20 jaren aan onderwijservaring in alle groepen van de basisschool. Praktijkervaring die bepalend is voor de keuze van het Edustars assortiment. Ons criterium bij het uitkiezen is of we een product zelf graag zouden willen gebruiken als we voor de klas zouden staan. Een eenvoudig principe dat in de praktijk blijkt te werken.

We hopen door Edustars het werken met materialen te stimuleren. Wij vinden dat kinderen het nodig hebben om heel veel ruimte te krijgen om te experimenteren. Kinderen leren door te doen, te voelen, te oefenen en te spelen. Maar het leuke is: Edustars is ook voor ons weer een ontdekkingstocht met een nieuwe doelgroep, andere materialen en meer mogelijkheden. Vandaag beginnen we en we zijn benieuwd waar het heen gaat. We hopen jullie op onze reis eens als klant te ontmoeten!

Ard en Annerieke