Verken Nederland met het NOS Jeugdjournaalspel

Zoek jij ook altijd van die spellen die én leuk zijn om bijvoorbeeld op een spelletjesmiddag te spelen én educatief zijn? Het educatieve karakter van het nieuw NOS jeugdjournaalspel zit ‘m vooral in het verkennen van de landkaart en het verzamelen van de verschillende nieuwsitems. Echt een spel dat je na een aantal keren spelen steeds nieuwe mogelijkheden laat zien om… …strategisch te winnen!

Begin je speurtocht naar nieuws in Nederland: reis naar verschillende steden en onthoud goed waar het nieuws dat je hebt gezien zich afspeelt. Reis de wereld over om jouw Wereldnieuws te verzamelen en vind als eerste het Breaking nieuws. Wie heeft het nieuws als eerste compleet, zodat de uitzending van het NOS Jeugdjournaal op tijd kan beginnen?

Bestel NOS jeugdjournaalspel

Bekijk de video: