Onderwijs dat gaat als een raket

Sinds 2007 werken wij aan concepten die erop gericht zijn om het werk van de leerkracht praktisch te ondersteunen. We streven ernaar dat ieder pakketje van Edustars in de klas direct toegepast kan worden en bijdraagt aan creatief en onderwijs. Maar wie is wij?

Wij zijn Ard en Annerieke Huizinga en zijn o.a. eigenaren van Credu.nl. Vóór 2007 werkten we jarenlang als leerkracht op verschillende scholen in respectievelijk de boven- en onderbouw. Vanuit die achtergrond zijn we begonnen met het leveren van educatieve materialen. Eerst onder de naam Leskist.nl en sinds 2014 via Credu.nl. Daarnaast werken we onder de naam De Onderwijsstudio aan educatieve uitgaven. In de afgelopen tien jaar hebben we ons vooral gericht op de onderbouw van het basisonderwijs. Met Edustars zetten we in 2016 een nieuwe stap naar de midden- en bovenbouw om ook daar te inspireren met praktijkgerichte materialen. Het motto van Edustars: Onderwijs dat gaat als een raket!

Wij denken als een leerkracht

Bij het inkopen voor Edustars houden we altijd in gedachten wat de educatieve of creatieve waarde van een product is. Zouden kinderen het leuk vinden en voegt het iets toe? Op deze manier is een klein maar groeiend assortiment ontstaan waar heel veel leerkrachten erg blij van worden.

Dat zien we ook terug aan de reacties van klanten. Met gemiddeld een hele vette 9 (op Credu.nl) scoren we ontzettend hoog in klanttevredenheid en daar doen we het dan ook voor. We hopen dat ook voor Edustars elk pakketje weer blije gezichten geeft bij leerkrachten en kinderen. En wil je gewoon iets voor thuis bestellen? Je bent van harte welkom.

Ard en Annerieke

Join the club!